Kika in i mat och vardagsrum

Vi fick minsann lite sol igår
Ett härligt utomhusväder som gjort för trädgårdspyssel och andra aktiviteter som att måla, högtryckstvätta och allt annat som den där arbetsmyran Mr C fixade med.
Men det blir bra och nu på morgonkvisten har jag surfat runt för att försöka hitta inspiration till de där briljanta idéerna hur det ska piffas till där ute.
Ja jag kanske ska säga att det regnar här idag….ösregnar….

I går däremot när kvällsljuset strömmade in och jag smuttade på ett glas rött och knaprade på en ostbit, mitt snacks istället för chips sådär innan kvällsmaten….. så flög jag runt här inne i svarta huset för att testa ett nytt objektiv.
Eller nytt och nytt, vi har haft det en tid, men som alltid är jag något svårflörtad med nya tekniska prylar, de är ju liksom bra de jag har.
Men har man en man som är objektivnörd, japp vi har en hel hög om jag säger så, har jag till slut inget val, som tur är, för hur roligt är det inte med nya leksaker egentligen.

Så idag blir det några randombilder på mitt matrum och vardagsrum och ni ser ju vilka bra vidvinkelbilder det kan bli bara jag får lite mer rutin på det.
Som sagt testing, testing och såhär kan det se ut hos oss en helt vanlig fredagskväll ostylat och not fixat…


För er som är intresserade är det ett Sony  FE 28-70/3,5-5,6

Vi som ska på trädgårdsfest i kväll och fira min moster som har fyllt 70 år håller tummarna att det här skitvädret försvinner och att solen hittar hit igen.

Ha en bra dag vänner!

Kramisar
T

Showing 0 comments
 • Hanna
  Svara

  Så fint det ser ut!

 • Malin
  Svara

  Grymt fint Tina!! Jag gillar verkligen den stilen med mycket svart och vitt!:)
  Fortsatt trevlig helg.
  Kram

 • Svara

  Och hur hade du tänkt style'a då, om jag får fråga 😉 Det är ju redan skitsnyggt! Eller jag fattar, man är ju alltid nojjig själv och vill fixa lite. Kul med nytt objektiv!

  Kram Lena

 • Rektorskan
  Svara

  Så fint ni har det i svarta huset…Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/07/18/att-saga-pa-aterseende/

 • Hem ljuva hem
  Svara

  Fint! Det där med att testa objektiv, bländare, + och minus kompensera är jag absolut usel på fast fotografen här hemma försöker lära upp mig. Ja skitvädret kan dra dit pepparn växer tycker jag. Man får snart ta fram höstgarderoben.. Kraaam Pia

 • Mamma C
  Svara

  Snyggt, här har vi haft regn i natt och på morgonen. Men nu börjar det att lätta och solen försöker titta fram.
  Kram Mamma C

 • Svara

  Fint och fräscht rum ;))….sol hade vi i går också, men just nu öser regnet ner här och endast 15 grader har vi….läste just i morgontidningen att det inte är någon ljusning i vädret framöver ;((…den här sommaren kommer vi att minnas som ostadig och kylig…men än sen, vi får väl göra det bästa av den som vi bara kan ;))
  Trevlig helg !
  Kram

 • Finaste mattan
  Svara

  Vi åker till grannlandskapet, här är idag typ 12 grader, hmmm, snacka om tvära kast, för två dagar sedan var det 25 och strålande sol… varierande väderlek tror vi att det kallas enligt meteorologerna… : )

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.