Vi kikar in i vårt sovrum

Ska vi kika in….
I vårt sovrum…

Kan säga att det var svårt att lämna den där varma, goa sängen idag… men efter några koppar kaffe behöver jag inga tandpetare till att hålla uppe de blå i alla fall….Hur som haver är jag ingen tipp-topp-tjej när det gäller bäddning, önskar jag vore det, med kuddarna snyggt uppradade på parad och överkastet sådär snyggt tillrättalagt, kan säga att jag ansträngt mig lite extra för den här bilden, ja du kan ju tänka hur det ser ut annars, he, he…

Vi älskar linnesängkläder och de rosa från Dirty linen är mina absoluta favoriter, kvalitén är verkligen outstanding. Skulle mer än gärna vilja ha dem i grått också, som du hittar HÄR

De är inte billiga, verkligen inte, men jag har kört mina hur många gånger som helst i tvätten och de är fortfarande lika fina efter, tja vad kan det vara 2 år tror jag….

Inlägget innehåller affiliatelänkar

 

Ja där bakom ser ni delar av min garderob.
Tanken är att där ska upp någon form av textil som jag kan dra igen, men ni vet….det där med projekt…de springer inte ifrån om jag säger så…..
Flyttade runt lite prylar och pinaler och just nu ser det ut såhär på byrån Malm från IkeaTog in lite mer svart och det blev ju inte så dumt….

De där glasaskarna från Iittala är perfekta till att ha smycken i, bra förvaring och jag ser direkt vad som finns i dem, behöver inte leta som en tok då….

Vitriini glasask från Iittala i grått hittar du HÄR

Och i klarglas HÄR 

Normann Copenhagen Flip mirror hittar du HÄR 

Burken design Lovisa Burfitt är jag hemskt förtjust i.Hon gjorde en kollektion för Hemtex för något år sedan och jag är så glad att jag köpte den.

 

Sänglamporna är ett kap från TGR eller Flying Tiger heter de visst idag.
En lågpriskedja som jag då och då hittar små fynd i.

Lamporna kostade kanske en 100-lapp stycket, ett superklipp enligt mig.

Jamen lite så ser du ut just nu i vårt sovrum och faktiskt så trivs jag riktigt bra med den grå väggfärgen…..

Vi får väl se hur den blir i mini-hallen….

Nu jobb!

Ha en njutbar semmeldag vänner!

Kramisar
T

Showing 2 comments
 • Razzy
  Svara

  Jättefint sovrum och jag älskar också de där linnesängkläderna. Jag är superdålig på att bädda så där fint jag också. Kram Eva

 • Mamma C
  Svara

  Tycker du /ni har det snyggt i ert sovrum. Jag är inte så himla bra på att bädda fint heller. Ha en bra dag.
  Kram Carin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.