För mycket av det goda kan man aldrig få för mycket av – Tips på många recept på semlor

Skämde bort mina killar igår

De är ju helt galna i semlor och vad gör man inte för att bli utnämnd till dagens bästa fru och mamma, blink, blink…

Personligen har det här bakverket aldrig varit någon större favorit hos mig.
Eller egentligen är det såhär – grädde och mandelmassa kan jag skeda i mig hur mycket som helst, men bullen, nja inte riktigt min grej.
Och det gäller även om jag bakar bullen glutenfri – men det andra kladdiga….syndigt gott.

Och eftersom det är semmeltider tänkte jag passa på att tipsa om några recept jag tidigare har bakat.

Jag menar för mycket av det goda kan vi aldrig få för mycket av…..

En helt gudomligt god SOCKERKAKSSEMLA (low carb) med smak av kryddig kardemumma och med en krämig mandelmassa och sen…. såklart mycket fluffig vispgrädde…..
Recept på den hittar du HÄR

Med färdigköpt smördeg gör du en BUSENKEL WIENERSEMLA .
Receptet hittar du HÄR

Har du lussekatter kvar i frysen?
Gör en LUSSESEMLA
Receptet hittar du HÄR

En variant på kladdkaka
SEMMELKLADDKAKA LCHF hittar du recept på HÄR

Gör en rulltårta och rulla ihop en SEMMELBAKELSE LCHF.
Du hittar receptet HÄR

Men då kickar vi väl igång den här veckan som jag tror kommer bli en himla bra en….

Ta hand om er vänner och ha en toppendag!

Kramisar
T

Comments
  • Anonym
    Svara

    Älskar semlor men det finns inte här i Spanien. Så då får man fixa dom själv. Så tack för alla braiga tips och recept.
    Kram Carin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.