En drinkvagn kommer lastad……

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Hörde jag f.r.e.d.a.g

Och hur skönt på en skala ska det inte bli med helg??

I och för sig har vi inga större planer, jo Mr C ska göra något så roligt som att flytspackla källaren…..så han har att göra minsann…..
Och själv lider jag aldrig av några sysselsättningsproblem, ha, ha, det finns alltid något på to-do-listan att göra….

Men först blir det ikväll lite fredagsmys…
Och bara sådär av en händelse blev serveringsvagnen till en “liten” drinkvagn förra helgen.

Ja det Mr C såg var ginen…..allt det andra var helt osynligt….
-Äntligen har ginen hittat sin rätta plats….
Nu vet vi vad som är viktigt för honom……

Okej nu när jag ser det, så får nog lite fler drinkprylar komma fram…..har ju lite smått och gott i gömmorna
Annars kikade jag runt lite om du också ville fixa en drinkvagn

De HÄR sugrören har jag själv, så bra…och väldans bra mot miljön i stället för engångssugrör…Du hittar dem hos Cervera

En shaker hittar du hos Cervera HÄR

Ett mätglas från Dorre hittar du hos Cervera HÄR

En muddlare till sommarens alla drinkar hittar du hos Cervera HÄR

Så stilren och snygg champagnekylare till ett pangpris hittar du hos Cervera HÄR

Läcker ishink med tång hittar du hos Cervera HÄR

Cool korkskruv från Alessi hittar du hos Cervera HÄR

Flasköppnare från Georg Jensen hittar du hos Designonline HÄR

Perfekt present….Whiskeyset om karaff och sex glas hittar du hos Cervera HÄR

Och såklart drinkboken…som du hittar HÄR hos Adlibris

Och en bok med alkoholfria drinkar som dessutom är med på rean hittar du hos Adlibris HÄR

Min serveringsvagn block table från Normann Copenhagen hittar du till ett bra pris HÄR

Stilren serveringsvagn i metall och glas hittar du hos Ellos HÄR

En kopia på “min” serveringsvagn från Normann Copenhagen hittar du hos Jotex HÄR

En annan nätt serveringsvagn hittar du hos Jotex HÄR

En svartlackerad rullvagn hittar du hos Mio möbler HÄR

Musik är ett måste såklart och är det något jag är nöjd med så är det högtalaren från Marshall.
Den flyttar jag med mig runt i hela huset…perfekt….

Högtalaren från Marshall hittar du HÄR

Ungefär samma högtalare från Marshall men till ett bättre pris hittar du HÄR

Nä nu ska jag sätta fart här så jag blir klar till den där fredagsdrinken.
En GT med Hendricks gin, tonicwater, finhyvlad gurka och en nypa malen svartpeppar, sommarfeeling deluxe…..

Njut dagen vännen!

Kramisar
T

 

Showing 6 comments
 • Sandra
  Svara

  God morgon Tina
  Jisses det var ett tag sen jag kollade din blogg, har mest koll på dig på insta 😉
  Ja så började jag scrolla runt lite först för att kolla dina vita golv var de hette och var de var inköpta! Wow Ikea kan, trodde nog det var “dyrare” golv ja om du förstår mig.. ja sen började klickandet runt i bloggen och jag hamnade på way back när du startade, så kul att läsa då jag verkligen följt dig från allra första början… sen tillbaka till golv 😉 nu har jag helt gått in i dimman för familjen har ropat frukosten är klar ett flertal ggr hahaha… Vi ska göra om lille Ns rum, måla och nya golv! Vi har ju vita golv i alla sovrum, furugolv som målades vita för x antal år sen men det märks att det slits. Så lille N får Ikea golv, tar för lång tid med allt målande av golv 🙂 (ja skulle jag få MIN vilja igenom så vill jag har nya golv överallt men min man är ju inte lika spontan och vild som mig haha)

  Ha en skön lördag

  Kram

  • Home2Tiny
   Svara

   Ja nu har jag hållit på i ett antal år….. och det har verkligen hänt en del här hemma. Hoppas allt är bra med dig vännen…. Vi är verkligen nöjda med Ikea-golvet. La ju “riktigt” vitt trägolv på ovanvåningen….men det kan jag säga att vi inte tycker var värt de pengarna….. Finns även en film som du kanske såg…när Mr C lägger golvet… Ha en toppendag. Stor kram till dig. TIna

 • Monika
  Svara

  Ja en GT med kvalitetsgin och kvalitetstonic är inte dumt fast ikväll blev det en dry martini med Hendricks. Tyckte verkligen inte om GT tidigare, mådde t o m dåligt, men kom underfund med att de var blandade med “fulgin” och “fultonic” som Schweppes. I Norrköping har vi en tonicproducent som gör jättegod tonic, ekologisk, ekobryggeriet Nordic tonic, säljs i vår ICA. Finns även god dansk men som sagt inte Schweppes. Gurka och peppar i förgyller också det hela, på försommaren kan det bli rabarberstrimlor när vi har rabarbertonic eller några fläderblommor när vi har flädertonic.
  Kram Monika

  • Home2Tiny
   Svara

   Kan bara hålla med Monika…det är skillnad på gin och gin och tonicwater….. Måste prova det här med rabarber i, låter spännande. En sommardrink för oss är också att blanda ginen med hemmagjord flädersaft…. Kram och ha en fin dag. TIna

 • Catarina
  Svara

  Bra tips där! Gin är beställd, ser med spänning fram mot leverans

  • Home2Tiny
   Svara

   Bästa ginen enligt mig…hoppas du också tycker det. Kram och ha en fin dag. Tina

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.