Klicka hem din drömlampa – just nu 15 % rabatt hos Nordiska galleriet

Inlägget innehåller affiliatelänkar till Nordiska galleriet

Det där med lampor är ju väldans viktigt i ett rum.
Genom att inreda med belysningen i åtanke kan man skapa såväl harmoni som funktionalitet – och samtidigt få miljön att kännas stilig och exklusiv.

Att bara inreda med en taklampa kan göra att ljuset blir ganska begränsat med mörka vinklar och hörn som resultat.
Därför är alltid mitt tips att komplettera med flera mindre lampor utplacerade i rummet.

Mindre och mer riktade lampor är ett utmärkt och snyggt sätt att belysa inredningsdetaljer med, medans en större golvlampa kan vara en inredningsdetalj i sig och ge det där lilla extra.

Nordiska galleriet har just nu 15 % rabatt på all belysning….och jag kikade runt och hittade några favoriter.
(Erbjudandet gäller mellan 28/2 – 24/3 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden. *Gäller ej Bocci, Roll & Hill, Secto Design och Buster + Punch)

Och japp jag har faktiskt klickat hem en av dem….kan du gissa vilken?

En drömlampa……Panthella är en ikonisk lampa från Louis Poulsen, formgiven av Verner Panton år 1971. Du hittar den HÄR

Den snygga och lättplacerade bordslampan Cosy In Grey från det danska varumärket Muuto. Lampan är tillverkad i ett färgat silikatglas som är munblåst och har skurits, slipats och polerats för hand.
Du hittar den HÄR

Bourgie som jag själv har två stycken av och aldrig tröttnar på…….är en dekorativ bordslampa från Kartell. Lampan kombinerar klassisk stil och tradition med innovation och en glims av ironi.
Du hittar den HÄR

Pull Lamp är bara så himla cool. Den tillverkas av naturlig ek och har en handgjord och justerbar skärm i plastkomposit som täckts med linnetyg. Du hittar den HÄR

 Wood Lamp har en ikonisk form kombinerad med ett naturligt och ärligt uttryck som definitivt drar till sig uppmärksamhet oavsett vilket rum den placeras i. Du hittar den HÄR

PH 2/1 är en bordslampa ur den ikoniska lampkollektionen PH, formgiven av Poul Henningsen för Louis Poulsen. Du hittar den HÄR

Alltså så kaxigt läcker är Taccia, bordslampan från Flos. Du hittar den HÄR

 Bordslampan Gatto finns i två storlekar och är tillverkad i ett kokongliknande material som ger en stämningsfull, mjuk belysning i rummet.
Du hittar den stora HÄR
och den lilla lampan HÄR

Night owl finns i fyra varianter, med en oval skärm av aluminium samt en konformad bas av aluminium eller askträ. Du hittar dem HÄR

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.