Leila´s och Michael Kors

av Home2Tiny
Home2tiny besöker Leilas General Store i Göteborg
Jamen måndag igen, härligt
Helgen försvann som alltid i rekordfart och den startade med att jag och Mr C tog en tripp till Göteborg för att spana in en bil.
Nja, vi blev väl inte överväldigade, så ingen bil fick rulla med hem och eftersom det blev ett ganska snabbt beslut, hör och häpna….så fick vi en hel del tid över till att göra Göteborg, bara sådär en fredags förmiddag.Jag visste exakt vilka butiker vi skulle kika in i, har ju mina favoriter om jag säger så och nu kom ytterligare en butik upp på den listan, Leila´s.
Home2tiny besöker Leilas General Store i Göteborg
Hade faktiskt ingen aning om att hon hade slagit upp portarna till en butik i Göteborg, så jag blev lite smått överraskad när jag såg den i ögonvrån och var ju bara tvungen att tvärbromsa.
Wow vilken läcker inredning och hur mycket fint som helst, som den värsta godisbutiken för oss som älskar att baka och laga mat, här finns i stort sett allt och lite till.
Home2tiny besöker Leilas General Store i Göteborg
Home2tiny besöker Leilas General Store i Göteborg
Tala om att det gick runt i mitt huvud, vad ska jag köpa???
Oftast blir det ingenting när jag hamnar i de där situationerna när jag vill ha så mycket, jag får mer eller mindre en black out och kan liksom inte tänka klart vad är det egentligen jag behöver?
Men en liten sak fick följa med hem och nu vet jag ju att butiken finns och kan till nästa gång vara lite mer förberedd…

 

Home2tiny besöker Leilas General Store i Göteborg

Är ni i Göteborg missa inte Leila´s ett litet paradis för oss mat och bak nördar…


Hm sen var det det där med Michael Kors…..
Jag hade redan bestämt mig innan vi åkte upp till Göteborg för att köpa en ny väska, helt enkelt för att jag faktiskt är värd det.
Det finns väl inget som kan pigga upp så mycket som en ny läcker väska när man har haft det riktigt jobbigt och när det dessutom inte verkar någon ände på allt strul med mina nya mediciner.Men det är som förgjort, alltså jag blir så trött på mig själv, jag kan helt enkelt inte bestämma mig, det måste finnas en diagnos på den här åkomman, BAHR kanske, Beslutsångest Av Högsta Rang…..
Så efter mycket hummande och provande och med världens mest tålmodiga personal, så kunde jag likt förbaskat inte ta ett beslut, så nope det blev ingen väska denna gången heller, jag funderar fortfarande liksom….Men även om det inte blev en väska så kom jag långt ifrån tomhänt hem, men vad det var får ni se en annan dag.

Home2tiny besöker Michael Kors i Göteborg

Home2tiny besöker Michael Kors i Göteborg

Idag måste kylen fyllas på så Maxi, here I come!

Ha en härlig start på veckan vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

6 kommentarer

FJÄDERNEJLIKAN 8 juni, 2015 - 07:24

Känner igen känslan du hade inne på Leilas, för jag kände likadant ifjol när vi var i Stlm. 🙂 Gick runt runt hur länge som helst och ville mest ha allt de hade…haha. 🙂 ..Kramizz Laila

Svar
Bara MammaMilla 8 juni, 2015 - 08:47

Ja, det blir lätt svårt att välja när det finns så mycket fint! Ha det gott! Kram Camilla

Svar
Finaste mattan 8 juni, 2015 - 11:27

Men guuud, rosa traktörpannor, som godis ju! Underbart! : )

Svar
Melody and M.E 8 juni, 2015 - 12:45

När jag var i Stockholm senast handlade jag födelsedagspresent hos Leilas till mitt barnbarn som fyllde 7 år! Expediten var supertrevlig och plockade ihop ett underbart göra cup cakes set i rosa med redskap, formar och recept. Det blev en mycket uppskattad present! Leilas är verkligen en butik där man får bakinspiration!
Önskar dig en fin vecka!
Kram och nospussar från oss!

Svar
Anonym 8 juni, 2015 - 16:12

Var har du köpt den fantastiska capen???

Svar
Home2Tiny 8 juni, 2015 - 16:21

Å hej och tack. Den är köpt på Vero Moda för cirka 1 1/2 år sedan. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »